Φωτια Ιστιαια - Ur8da Fefs3slm - Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας.

Φωτια Ιστιαια - Ur8da Fefs3slm - Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας.. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Δραματικές εκκλήσεις κατοίκων για βοήθεια «θα καούμε ζωντανοί» δραματικές στιγμές στην εύβοια όπου σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ.

Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl.

Icpzziyqemefsm
Icpzziyqemefsm from www.pronews.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας.

Δραματικές εκκλήσεις κατοίκων για βοήθεια «θα καούμε ζωντανοί» δραματικές στιγμές στην εύβοια όπου σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Ιστιαίας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 μετά το μεσημέρι στην ιστιαία της εύβοιας. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Δραματικές εκκλήσεις κατοίκων για βοήθεια «θα καούμε ζωντανοί» δραματικές στιγμές στην εύβοια όπου σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις. Ι τα νεα τησ βορειασ ευβοιασ μαντουδι νεα, λιμνη νεα, ιστιαια νεα, αιδηψος νεα, παπαδες news, Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη, από ανακριτικούς υπαλλήλους της π.υ. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια: Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για την φωτιά στην ιστιαία της εύβοιας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Του έβαλαν χειροπέδες για φωτιά στην ιστιαία. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην.

Eoska2htwguf5m
Eoska2htwguf5m from pbs.twimg.com
Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη, από ανακριτικούς υπαλλήλους της π.υ. Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την.

Δραματικές εκκλήσεις κατοίκων για βοήθεια «θα καούμε ζωντανοί» δραματικές στιγμές στην εύβοια όπου σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Ι τα νεα τησ βορειασ ευβοιασ μαντουδι νεα, λιμνη νεα, ιστιαια νεα, αιδηψος νεα, παπαδες news, Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Δραματικές εκκλήσεις κατοίκων για βοήθεια «θα καούμε ζωντανοί» δραματικές στιγμές στην εύβοια όπου σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια: Ιστιαίας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική.

Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια: Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία.

Juouoxwqlcq7pm
Juouoxwqlcq7pm from imageservicethumbs.glomex.com
Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 μετά το μεσημέρι στην ιστιαία της εύβοιας. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για την φωτιά στην ιστιαία της εύβοιας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama